Contact

CONTACT
Omdat we je graag willen helpen als je vragen of opmerkingen hebt, hebben we ons e-mailadres en telefoonnummer niet verstopt, maar staan ze op elke pagina duidelijk vermeld.

ALGEMENE EMAIL
Voor algemene vragen kun je een mail sturen naar: contact@regenjas.nl.

RETOUREN
Voor een retoursticker of vragen over je retourzending kun je een mail sturen naar retour@regenjas.nl. Meer informatie vind je ook op de pagina over retourneren

GARANTIE
Heeft u een vraag over de garantie of is een product defect? Mail dan naar garantie@regenjas.nl.

BELLEN
Je kan ons ook bellen, op telefoonnummer: 058 – 203 74 22 (op werkdagen van 09.00 – 17.00)

Wanneer je vraag gaat over een bestelling, vermeld dan je ordernummer (hou deze bij de hand wanneer je belt).

Een brief schrijven kan natuurlijk ook:

Twenty Four Marketing B.V.
t.a.v. THEBAGSTORE
Zaailand 100 BV
8911 BN Leeuwarden

KLACHTEN?
We doen er alles aan om te zorgen dat je tevreden bent over REGENJAS.nl. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben, dan kan je deze aan ons kenbaar maken per e-mail of per post. De contactgegevens staan hierboven vermeld. Wij reageren zo snel mogelijk -maar uiterlijk binnen 14 dagen- inhoudelijk op je klacht en doen dat via e-mail of post (afhankelijk van de manier waarop de klacht is ingestuurd). We gaan er niet vanuit dat het nodig is, maar omdat we zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org is er -als een klacht niet door ons opgelost kan worden- de mogelijkheid deze in te dienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel, website www.sgc.nl. De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

OVERIGE BEDRIJFSINFORMATIE
REGENJAS.nl is onderdeel van Twenty Four Marketing B.V.
KvK: 73387991
BTW: NL 8595.04.773.B01